Villa H, Hardeberga

Een dubbele nieuwbouwwoning voor een natuur-liefhebbende familie en hun gasten, met plek voor voldoende fietsenstalling en elektrische auto’s. Deze duurzame barn-villa ligt middenin het bosrijke gebied van de gemeente Lund, Zweden. 

Het hoofdgebouw beslaat twee afzonderlijke wooneenheden van 150m² en 100m², met een separaat gastenverblijf van 40m². De woning is low-tech opgebouwd uit duurzame, natuurlijke materialen zonder een luxe leefervaring te verliezen. De woning is ontworpen voor een maximale connectie met het buitenleven, waardoor optimaal genoten kan worden van uitzicht op het prachtige boslandschap en ventilatie met de zuivere lucht uit deze mooie omgeving. 

Rust en ruimte

Duurzame villa in het bos

De woning ligt op eigen gelegen grond en is daardoor volledig omgeven door een eigen tuin. 

De moderne woonkamer kan door middel van grote schuifpuien volledig worden geopend, waardoor het strakke interieur ’s zomers bereikt kan worden vanaf 3 richtingen in de tuin. Villa H is een samenwerking met Jordan Yerbury, Kai Wang, Martynas Solovejus en lokale adviseurs.

Vragen?