Renovatie jaren ’30 villa Bilthoven

Klassieke villa

Elk ontwerp dat ik maak is uniek, omdat ik altijd begin met de wensen van de klant. Toch heb ik een voorliefde voor grote gebaren en de jaren ’20 en ’30 Modern stijl. Hierbij maak ik gebruik van eerlijke en natuurlijke materialen zoals verschillende soorten hout, staal, glas en natuursteen.

Zo is deze woning volledig gerenoveerd en verduurzaamd. Passende kleurcomposities, bouwkundige keuzes die ook na jaren kloppen. Fantastisch om een bijdrage te leveren aan de historie door hier weer een moderne woning van te maken.

“Elke dag genieten, deze indeling hadden wij niet kunnen bedenken”

Interesse om samen een project starten?

Laten we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn. In een ori├źnterend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waar ik voor sta, op welke bouwkosten je kunt rekenen en welke stappen we doorlopen om jouw ideale woning tot werkelijkheid te maken.