Thuisbioscoop

Thuisbioscoop met velours banken en gouden tafel

Thuisbioscoop, Amsterdam

Elegante cinema lounge voor de hele familie

Luxe afwerking in moderne thuisbioscoop in Laren, 't Gooi

Thuisbioscoop, Laren

Luxe home cinema met whiskey bar in 't Gooi

Hoger segment thuisbioscoop met luxe afwerking in Blaricum, Nederland

Thuisbioscoop, Blaricum

Immersieve beeld- en geluidervaring tijdens gamen en film kijken

Opgaan in een filmbeleving

Met 15 jaar ervaring in studiotechniek wordt akoestiek gecombineerd met ontwerp om hoogwaardige bioscoopomgevingen mogelijk te maken. StudioHERCULES streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit voor een perfecte thuisbioscoop-ervaring door een ontwerp samen te stellen waarin bijzondere aandacht wordt gegeven aan: comfort en meubilair, apparatuur en techniek, akoestische absorptie en isolatie, materialisatie en bouwtechniek. Het doel is om een overweldigende beleving te maken, zodat u helemaal opgaat in de film.

Als architect zijn wij verantwoordelijk voor een home cinema die u niet alleen een heerlijke bioscoopervaring geeft, maar ook nadenkt over onderhoud, duurzaam en luxe materiaalgebruik, hoogwaardige bouwtechniek en prettig gebruiksgemak.

Luxe thuisbioscoop

Akoestiek

Als bouwkundig architect weten wij exact welke bouwtechnieken moeten worden toegepast om optimale absorptie, reflectie, isolatie en diffusie te realiseren. Deze onzichtbare eigenschappen vormen een belangrijke basisvoorwaarde om een geweldige bioscoopomgeving te ontwerpen. Doordat een nieuwe thuisbioscoop tot in de puntjes kan worden ontworpen, is er volledige controle over het resultaat, waardoor het geluid verrassend goed klinkt.

Bouwtechniek

Comfort, techniek en design werken alleen als er één sterk integraal plan is. De grensverleggende eisen in de bioscooptechniek vragen om een hoge kwaliteit ontwerp en uitvoering. StudioHERCULES biedt daarom een ontwerp wat op basis van uw budget en voorkeuren tot een haalbaar plan wordt gebracht. Hierin worden akoestische isolatie, diffusie en absorptie vanzelfsprekend meegenomen. Met kennis van bouwmateriaal en bouwtechniek worden de juiste instructies ontworpen om uw ontwerp te realiseren.

Beeld

Door gebruik te maken van de laatste beeldtechnieken en comfortabele kijk-richtlijnen ontwerpen wij de juiste home cinema binnen uw beschikbare ruimte. Het geluid komt letterlijk uit het scherm door het toepassen van een akoestisch transparant scherm. Bij native-4K beamers zijn schermbreedtes te realiseren met een verbluffende scherpte, zoals u niet eerder hebt gezien.

Dolby Atmos

Uw film of game komt werkelijk tot leven in een 3D geluid-setup op basis van een 11.2 audio-format. Wij werken niet met merken die goed zijn in consumenten-marketing, maar met prestigieuze merken die zich onderscheidend hebben bewezen in geluidskwaliteit en door grote bioscoopketens worden ingezet en geschikt zijn voor hedendaagse en toekomstige audio-formats. De installatie wordt blind geïntegreerd zodat techniek niet afleidt in de omgeving. 

Meer informatie?

Een comfortabele thuisbioscoop is mogelijk op alle schalen. 
Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat er bij u mogelijk is.

Telefoon  020 2101373

×

Hallo!

Heb je een vraag over onze diensten?

× Stel je vraag via WhatsApp!