Villa Zuid-Holland

Een perfecte ontspanningsruimte ontstaat door een souterrain, gelegen aan een prachtige tuin, te combineren met een hoogwaardige wijnbar. Deze thuisbioscoop is extra bijzonder door het luxueuze materiaalgebruik wat reageert op het lichtontwerp. Zo is gebruik gemaakt van Macedonisch natuursteen lagen in variabele hoogte en breedte. De akoestische maatregelen en het hoogwaardige Dolby Atmos systeem zitten verstopt in een speciaal ontworpen wand met verticaal reliëf. Daglicht en sfeerlicht geven beiden een heel eigen karakter aan de ruimte.

De ruimte bestaat uit een film- en wijnzone. Beiden zijn volledig geautomatiseerd door middel van een gemakkelijk domotica-menu waarmee de bioscoop met één druk op de knop verduistert en het game- en filmmenu wordt geactiveerd. Neem plaats en geniet!

Wijnkelder

Een Franse kelder, maar dan hypermodern

De sfeer in de wijnkelder doet denken aan die van één uit Bordeaux, met kalkrijke bodem, warm eiken tinten en sfeervolle verlichting. Met de geur van eikenhout en kalksteen smaakt de wijn nog beter. De bar bestaat uit warm zwart marmer met gouden aderen, dat als een boek is gevouwen naar boven, onder en zijwanden. De kasten en klimaatkast zijn volledig op maat in zwart eiken fineer uitgevoerd. Het hypermoderne Dolby Atmos systeem en overige aansturing van de ruimte zit verwerkt in de kast. In de zomer loop je zo naar buiten om van de tuin te genieten, om vervolgens in de avond terug te keren naar dezelfde ruimte om volledig weg te dromen in de luxe VIP-seats met automatische been- en rugsteunen.

 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat er bij u mogelijk is.

Telefoon  020 2101373