Bioscoop, Blaricum

Bij de aanleg van een Gooise nieuwbouwvilla is een luxe thuisbioscoop gerealiseerd. Het hoge plafond van 2,8 meter maakt een podium met extra stoelen mogelijk, waardoor 12 personen zonder concessies gebruik kunnen maken van deze spectaculaire ruimte. Zowel zicht, comfort als geluid zijn volledig geoptimaliseerd in alle bioscoopstoelen. De voorste drie VIP-seats bevatten automatische rug- en voetsteun en gekoelde bekerhouders. 

Door de ruime afmetingen van de bioscoop in combinatie met het geïntegreerde Dolby Atmos surround systeem bevinden alle 12 zitplekken zich op een akoestische ‘sweet spot’, wat betekent dat het geluid in zowel lage, midden en hoge frequenties is geoptimaliseerd door slimme ontwerptoepassingen. 

Dankzij dit krachtige ontwerp gaan de bewoners volledig op in prachtige film- en gameweergaven.

Gamen en film kijken

Helemaal opgaan in immersive home cinema

Achter het ontwerp van deze luxe home cinema zit hoogwaardige techniek, die bijdraagt aan het volledig opgaan in films en games.

De zaagtand-vormige wanden zijn akoestisch dempend, waardoor de blind weggewerkte speakers een zuiver geluid produceren. De zaagtanden lopen over het plafond door, met daarachter een diffuus meekleurend licht wat de meeslepende beleving versterkt. Op ooghoogte zijn de wanden afgewerkt met luxe-velours kussenpanelen. Het geluid lijkt uit het beeld te komen door het grote akoestisch-transparante scherm, waarop een helder 4K beeld wordt geprojecteerd door middel van een Sony native 4K laserbeamer. De mat-zwarte dressoirkast bevat alle techniek en biedt ruimte voor een ruime films- en games collectie.

StudioHercules is van de eerste schets tot aan de bouw en oplevering direct betrokken geweest bij het realiseren van deze bioscoop.

 

 

Vragen?

Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat er bij u mogelijk is.

Telefoon  020 2101373