Rietgedekte moderne woning

Rieten kap

Samen met de opdrachtgever hebben we het perfecte familiehuis op een ruim perceel ontworpen. De tuin biedt privacy en diverse doorkijkjes. Binnen heeft de woning een unieke indeling en routing met natuurlijke tinten, materialen en structuren. Alle ruimtes staan in verbinding, maar kunnen indien gewenst worden afgesloten voor extra privacy.

“Maarten heeft architectuur en interieur bijzonder laten samenkomen. Na de fijne samenwerking hebben we ook om een bioscoop gevraagd!”

Routing

De grote open hal met vide zorgt voor veel lichtinval. Suède latten accentueren de hoogte en optimaliseren de akoestiek. De woonkamer heeft een moderne haard van travertin en eikenhout. Panelen verbergen de tv wanneer deze niet in gebruik is. De bibliotheek is geschikt voor studie en werk, met een doorkijkhaard die verbinding geeft met andere ruimtes. 

De orangerie biedt uitzicht op de tuin door grote raampartijen. De royale keuken heeft een dining en familie lounge, waarbij een maatwerk wijnkast als roomdivider fungeert. Deze ruimte staat direct in contact met de tuin, veranda, zwembad en bijgebouw met fitnessruimte, badkamer en buitenkeuken.

De routing in het huis, met taatsdeuren en doorkijkhaarden, verbindt de diverse ruimtes. Het souterrain biedt een ruime speelruimte voor de kinderen, bijkeuken, werkkamer en home cinema. De tuin heeft een speelzone met speelhuis, boomhut, natuurzwembad en trampoline.