Particulieren, professionele opdrachtgevers, projectontwikkelaars geven hun mening over onze samenwerking.

Ervaringen

Wat eerdere opdrachtgevers zeggen over StudioHercules

Jouw visie en behoeften staan centraal in het ontwerpproces. Aandacht voor persoonlijk contact maakt snel duidelijk dat wij echt begrijpen wat je wil bereiken met jouw bouwproject.

Je zult merken dat wij ook nauw samenwerken met andere professionals, zoals aannemers en constructeurs, om ervoor te zorgen dat een project soepel verloopt. Door deze samenwerking kan het bureau niet alleen unieke en creatieve ontwerpen produceren, maar ook praktische oplossingen vinden voor uitdagende bouwomstandigheden.

Daarnaast kun je rekenen op een snelle en persoonlijke respons op hun vragen en verzoeken. Het bureau heeft geen grote bureaucratie of hiërarchie, dus klanten hebben direct toegang tot de architecten die aan hun project werken.

Zwevend terras in luxe tuin

Een prettig architectenbureau om mee samen te werken.

Wij hebben een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke ontwerpen. Het bureau zal zich inzetten om materialen te gebruiken die de impact op het milieu verminderen en ervoor zorgen dat de gebouwen die ze ontwerpen energiezuinig zijn.

Ten slotte kun je rekenen op transparante en redelijke kosten. Het bureau zal open communiceren over de kosten van het project en ervoor zorgen dat er geen onverwachte kosten of verrassingen zijn.

Strakke woning met lange baksteen

De beste architect voor moderne architectuur.

Wij krijgen uitsluitend positieve reacties op de (vaak complexe en langdurige) ontwerp- en vergunningstrajecten. Onze opdrachtgevers merken dat hun visie en behoeften centraal staan in het ontwerpproces en dat StudioHercules er alles aan doet om ervoor te zorgen dat hun project een succes wordt.

Bent u benieuwd of wij kunnen ontwerpen wat u zoekt?

Laat u verrassen door architectenbureau StudioHercules. Wij nodigen u graag uit in onze ontwerpstudio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek vertellen wij u alles over de te verwachten bouwkosten, het ontwerptraject, hoe wij de vergunning voor u regelen en hoe we welstand meekrijgen. Ons doel is u gelukkig maken.