Een moderne woning laten bouwen door architectenbureau StudioHercules

Een modern huis bouwen?

Wat is er allemaal nodig om een moderne woning te realiseren?

Er komen diverse aspecten kijken bij het bouwen van een huis. Wanneer u besluit om het traject te starten met een bouwkundig architect, weet u zeker dat geen belangrijke onderdelen zullen worden overgeslagen. Ook is het van belang uw architect uit te zoeken met een specialisatie in moderne woonhuizen. Wij informeren u graag over de kosten, een planning en hoe we de gemeente meekrijgen met onze bouwplannen. Daarnaast is het van belang nauwkeurig te selecteren op uitvoerende partijen. Bouwen doe je samen, en bij ons bent u vanaf de eerste schets betrokken bij het leuke proces waarin wij uw woning verder werken tot aan de oplevering.

Er zijn verschillende zaken van belang bij het bouwen van een nieuwbouw woning. Naast de kosten en bouwtekeningen of ontwerptekeningen, moet er ook goed worden nagedacht over een passende uitstraling. Als geen ander hechten wij daarnaast waarde aan een functionele indeling. Toekomstbestendig, duurzaam, functioneel.

Het belangrijkste van een goed ontwerp is immers de indeling: deze heeft een grote invloed op uw dagelijks gebruik. Als ik wakker word en ik loop naar de badkamer, wat zie ik dan? Zit alles op een logische plek? Als we klaar zijn met eten, kunnen we dan gemakkelijk de tuin in lopen? Is er genoeg privacy rondom de toilet? 

Daarnaast zijn er praktische zaken waar een goede architect naar kijkt bij het ontwerpen van uw droomvilla. Past de sfeer bij u? Klopt het materiaalgebruik in de omgeving? Welke materialen zijn er eigenlijk nodig om een luxe sfeer te krijgen die weinig onderhoud behoeft? StudioHercules denkt graag met u mee en adviseert hoe al deze keuzes mooi in het ontwerp passen.

Schetsontwerp perspectief van moderne villa met overstekken met ronde hoeken

Een huis bouwen met hedendaagse uitstraling? StudioHercules, uw betrokken architect.

Zoekt u een architect die kan helpen bij een moderne woning bouwen? Dan komen wij graag met u in contact. Door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontmoet u de architecten en ingenieurs van StudioHercules. Wij zijn gespecialiseerd in moderne woningen, villa’s en interieurs. Wij werken vanuit Amsterdam aan diverse projecten in heel Nederland.

Een modern huis begint in onze ogen met een uniek ontwerp, helemaal passend gemaakt op uw vraag. Wij zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van complexe vragen en verwerken deze tot een elegant ontwerp! Wij hebben veel ervaring in particulier woningontwerp en maatwerk interieurs. 

Luxe woonkamer met high end afwerking openhaard

Bent u benieuwd of wij kunnen ontwerpen wat u zoekt?

Laat u verrassen door architectenbureau StudioHercules. Wij nodigen u graag uit in onze ontwerpstudio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek vertellen wij u alles over de te verwachten bouwkosten, het ontwerptraject, hoe wij de vergunning voor u regelen en hoe we welstand meekrijgen. Ons doel is u gelukkig maken.

Op zoek naar inspirerende beelden?

Archdaily – ’s werelds best gepubliceerde architectuursite
Instagram – onze actuele feed
Dezeen – online architectuurmagazine
Amazing Architecture – de nummer 1 inspiratiebron voor architecten