We zijn vrijdenkend,
niet beperkt door een huisstijl.

 

Bij ons start elke samenwerking met een gesprek waarin wij jouw woonwensen doornemen. Wij beginnen met goed luisteren.

Zelfbouw

Gefeliciteerd, je hebt een prachtig perceel bemachtigd. Hoe nu verder?

Het doel is om een prachtige woning te realiseren die past binnen planning en budget. Wij bespreken dit tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Het ontwerp, de indeling en alles wat er bij komt kijken, moet helemaal naar wens zijn. Wij streven naar het allerbeste resultaat. Wij hebben een persoonlijke aanpak en zijn service gericht. Wij luisteren goed naar jouw wensen en begeleiden op duidelijke wijze naar de realisatie. StudioHercules biedt je houvast tijdens de hele bouwperiode. 

Wij besteden in het bijzonder aandacht aan goed communiceren, duidelijkheid stellen voor iedereen. Wanneer wij het ontwerp maken worden de beste afwegingen gemaakt op het gebied van constructie, brandveiligheid, comfort, duurzaamheid. Het mooie van ons vak is dat wij deze complexiteit integraal aanvliegen, overal aan denken en met de juiste snelheid een elegant ontwerp voor je maken. Na het ontwerp regelen we de bouwvergunning en krijg je goede tekeningen met maatvoering.

 

Heb je moeite met tekeningen lezen? Geen zorgen, de eerste ontwerpfase gebeurt volledig 3D. Wij werken snel, schakelen snel en houden goed contact. Met jou en alle betrokken partijen, van gemeente tot aannemer. Ons netwerk van specialisten in de bouw krijg je ter beschikking. Bouwen is mensenwerk. 

Samen maken we er iets moois van!

Meer te weten komen over hoe wij te werk gaan? Bekijk dan ons 7-stappenplan en bel voor een gratis adviesgesprek waarin wij uw wensen in kaart brengen.

Wij helpen u verder

Wilt u verbouwen, of nieuwbouw? Onderzoeken wat er mogelijk is?
Als erkend architect horen wij graag van u. Laten we kennismaken om uit te leggen waar kansen en mogelijkheden liggen. Bel 020 2101373