Vrijblijvend kennismaken met jouw architect.

Kennismakingsgesprek

Je hebt nagedacht over je budget. De tekeningen van de locatie zijn verzameld. Ter inspiratie heb je Pinterest plaatjes opgeslagen. En nu?

 

 

 

 

 

Wat kun je van ons verwachten?

Deze vraag krijgen wij vaak gesteld. Kort gezegd krijg je bij ons vanaf het eerste gesprek tot de oplevering: professionaliteit. Goede ideeën, een fijn proces en goede tekeningen waarmee gebouwd kan worden. 

Onze passie is om tijdloze en elegante ontwerpen te maken. Wij staan voor een heldere en open communicatie met jou als opdrachtgever. Tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek geven wij een zo volledig mogelijk beeld van wat je kunt verwachten. Van zowel het ontwerpproces als de eerste stappen om de samenwerking op te starten, tot de bouw zelf. 

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek komen de volgende onderwerpen aan bod.

Offerte

Na de kennismaking volgt een overzicht van onze kosten.

Is er een klik en wil je graag met ons verder dan stellen we voor een vervolgafspraak te maken. We beginnen met een schetsontwerp na goed jouw situatie, budget en de locatie te hebben bestudeerd. Wij maken een uniek en persoonlijk design, helemaal afgestemd op jouw wensen. Als alles naar wens is werken wij het ontwerp uit in goede tekeningen waarmee wij de bouwvergunning voor je aanvragen conform het bouwbesluit. Ook zorgen wij voor de nodige berekeningen. 
Als alle plannen compleet zijn kunnen we het geheel aanbesteden bij aannemers en onderhandelen we een scherp tarief voor je. Als de aannemer eenmaal begonnen is, zien wij erop toe dat alles netjes tot in detail wordt gebouwd zoals wij het hebben bedacht. Oog voor detail zorgt uiteindelijk voor een schitterend high-end resultaat.

StudioHercules is aangesloten bij het Architectenregister.

Vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

 

Van schets tot realisatie

Hoe ziet het proces er verder uit? Van droom naar doel, ons stappenplan voor succesvolle nieuwbouw en verbouw.