architectuur+interieur

StudioHERCULES is een architectenbureau dat zich richt op hedendaagse, strakke architectuur. Wij helpen u om uw wensen te vervullen vanuit een creatief en bouwkundig perspectief. Het samenbrengen van uw ideeën met technische kennis, regelgeving en ruimtelijke mogelijkheden leidt tot verrassende uitkomsten in een harmonieus, minimalistisch en waar mogelijk duurzaam ontwerp. Wij werken vanuit eenvoudige geometrische vormen die in combinatie met basismaterialen een complexe en luxe sfeer uitdrukken wanneer ze op de juiste manier worden toegepast. Onze ontwerpstudies bestaan deels uit het bepalen van de passende vorm en het materiaalgebruik.

Naast onze expertise in moderne architectuur, zijn wij ook gespecialiseerd in luxe thuisbioscopen. Zowel onze architectuur als interieurarchitectuur, zoals een thuisbioscoop, wordt gerealiseerd volgens het 7-stappenplan om voor u het beste ontwerp te realiseren.

Service
Een mooi resultaat, niet zonder goed proces.

Het doel van ons ontwerp is mooie esthetiek en comfort in gebruik, maar dit kan alleen in een nauwkeurig doordacht ontwerp- en bouwproces, wat opgeknipt wordt in gestructureerde fasen. Woningbouw is een complex traject, maar StudioHERCULES neemt u mee in een leuke route naar het gewenste resultaat: koning in eigen woning.

 

Een goed ontwerp is doordacht en nauwkeurig. Door in verrassende, creatieve oplossingen te denken, begint het ontwerpproces met een schets-studie waarin snel alternatieven en optimalisaties worden afgewogen. Een fijne methodiek om samen naar het uiteindelijke ontwerp te gaan. Vanaf de eerste schetsen wordt u betrokken bij het ontwerpproces.

Door te streven naar een zuiver, puur ontwerp dat is opgebouwd uit elementen die kloppen in gebruik en materiaal, ontstaat er vanzelf een fraaie esthetiek. Het ontwerp wordt in onderdelen en materialen vertaald naar een bestek of een afwerkstaat. StudioHERCULES biedt hier een full-service architectuur, wat inhoudt dat er een pro-actieve houding mag worden verwacht van schets tot oplevering om gedurende het proces de gezamelijke visie te verwezenlijken.

Wanneer het ontwerp definitief is, vindt een nauwkeurige vertaling plaats naar bouwkundige tekeningen en maatvoering om een maakbaar ontwerp voor te leggen aan uitvoerende partijen. Door nauw samen te werken met een netwerk van vakmensen en overheden, wordt met liefde een team samengesteld dat het ontwerp deskundig bouwt.

StudioHERCULES begeleidt uw uitvoeringsproces naar het beoogde resultaat, wat door u als een leuke fase wordt ervaren. De mooiste ontwerpkeuzes uit eerdere fasen komen hier tot leven. Door de uitvoering goed voor te bereiden en duidelijk te communiceren, wordt een professionele bouwbegeleiding geboden en wordt er op toegezien dat de uitvoering volgens planning en binnen de afgesproken prijs verloopt.

ONS MEEST RECENTE PROJECT

Een moderne vrijstaande villa op een zelfbouwkavel met bijzonder metselwerk detaillering. StudioHercules ontwierp de architectuur en het exclusieve interieur voor een jonge familie.

"Heldere lijnen en een rustige beeldtaal dragen bij aan een fijne state of mind."

Architectuur van geluk

Thuisbioscoop

Opgaan in een filmbeleving.

Laat uw thuisbioscoop ontwerpen door een architect met akoestische deskundigheid. StudioHERCULES biedt ook op het gebied van home cinema’s een full service architectuur van schets tot bouwdirectie.