Thuisbioscoop Amsterdam

Familielounge

Een lounge voor de hele familie. Dat is waar deze moderne bioscoop voor bedoeld is. Met een bank van 5 meter breed is er voldoende zitplek om ontspannen filmavonden te houden in deze exclusieve home cinema. De bank is integraal ontworpen met een podium, wat uit één gestoffeerd element bestaat. De treden van het podium zijn ingelegd met dimbare led-strips, evenals de voorzetwanden die aan de bovenzijde zijn afgewerkt met sfeervolle bronzen spiegels. Een goudkleurige bijzettafel maakt de chique inrichting af.

StudioHercules heeft zowel de ruimte als de maatwerk meubels ontworpen waardoor een prachtig integraal resultaat ontstaat waarin elk detail klopt.

“Deze ruimte geeft iedere keer het wauw-effect, wij zitten hier het liefst!”

De stoffering sluit volledig aan bij het interieur van de woning en kenmerkt zich door symmetrie, glans en elegantie.

Klimaat, verlichting en entertainmentapparatuur. Alles is centraal geregeld door middel van een high-tech domoticasysteem. Het meubilair is gestoffeerd met luxe velours en de wanden bekleed met hoogwaardig reliëfbehang. Akoestische maatregelen zijn meegenomen zodat in deze ruimte een indrukwekkend geluid te horen is voor films, sportwedstrijden of bij het afspelen van muziek.

Interesse om samen een project starten?

Laten we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn. In een oriënterend kennismakingsgesprek leg ik graag uit waar ik voor sta, op welke bouwkosten je kunt rekenen en welke stappen we doorlopen om jouw ideale woning tot werkelijkheid te maken.