Een goed bouwproces voor het beste resultaat.

Een gestroomlijnd ontwerptraject?

Ontwerpstudie

Een goed ontwerp voor een nieuwe woning is doordacht en nauwkeurig omdat in verrassende, creatieve oplossingen wordt gedacht, begint het ontwerpproces met een schetsstudie waarin snel alternatieven en optimalisaties worden afgewogen. Een fijne methodiek om samen naar het uiteindelijke ontwerp te gaan. Vanaf de eerste schetsen wordt u betrokken bij het ontwerpproces.

Vorm en materiaal

Door te streven naar een zuiver, puur ontwerp dat is opgebouwd uit elementen die kloppen in gebruik en materiaal, ontstaat er vanzelf een fraaie esthetiek. Omdat het ontwerp in onderdelen en materialen wordt vertaald naar een bestek of een afwerkstaat. Studio Hercules biedt hierin een full-service architectuur, wat inhoudt dat er een pro-actieve houding mag worden verwacht van schets tot oplevering om gedurende het proces de gezamelijke visie te verwezenlijken.

Bouwkundig

Wanneer het ontwerp van uw droomvilla definitief is, vindt een nauwkeurige vertaling plaats naar bouwkundige tekeningen en maatvoering om een maakbaar ontwerp voor te leggen aan uitvoerende partijen. Door nauw samen te werken met een netwerk van vakmensen en overheden, wordt met liefde een team samengesteld dat het ontwerp deskundig bouwt.

Oplevering

Ons architectenbureau begeleidt uw uitvoeringsproces naar het beoogde resultaat, wat door u als een leuke fase wordt ervaren. De mooiste ontwerpkeuzes uit eerdere fasen komen hier tot leven. Door de uitvoering goed voor te bereiden en duidelijk te communiceren, wordt een professionele bouwbegeleiding geboden en wordt er op toegezien dat de uitvoering volgens planning en binnen de afgesproken prijs verloopt.

Binnentuin aan slaapkamer strake modernistische villa

Bent u benieuwd of wij kunnen ontwerpen wat u zoekt?

Laat u verrassen door architectenbureau StudioHercules. Wij nodigen u graag uit in onze ontwerpstudio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek vertellen wij u alles over de te verwachten bouwkosten, het ontwerptraject, hoe wij de vergunning voor u regelen en hoe we welstand meekrijgen. Ons doel is u gelukkig maken.

Op zoek naar inspirerende beelden?

Archdaily – ’s werelds best gepubliceerde architectuursite
Instagram – onze actuele feed
Dezeen – online architectuurmagazine
Amazing Architecture – de nummer 1 inspiratiebron voor architecten