Zelfbouwkavels

Als zelfbouwarchitect begeleiden wij u bij het proces, omdat bouwen meer is dan een huis ontwerpen. Wij adviseren u in mogelijkheden en kansen: zo is vaak niet bekend dat er ook bij vergunningsplichtig bouwen mogelijkheden zijn voor vergunningsvrij bouwen. StudioHERCULES adviseert graag om op juiste wijze regelgeving en bestemmingsplan te begrijpen. Momenteel zijn grote aantallen kavels beschikbaar gesteld in Amsterdam IJburg, Overamstel, Amsterdam Noord, Almere, Rotterdam, Nijmegen Lent, Terwijde Utrecht, Overgooi en De Laren. Binnenkort zal ook Amsterdam centrumeiland een prachtige locatie worden om zelf een bouwperceel te kunnen kopen. Gemeentelijke websites bieden deze aan, maar u kunt ook eens kijken op kavelteam.nl en zelfbouwinnederland.nl voor beschikbare bouwgrond door heel Nederland. Daarnaast vinden onze klanten bouwgrond op Funda of via makelaars.

Meer te weten komen over hoe wij te werk gaan? Bekijk dan ons 7-stappenplan en bel voor een gratis adviesgesprek waarin wij uw wensen in kaart brengen.

Wij helpen u verder

Wilt u verbouwen, of nieuwbouw? Onderzoeken wat er mogelijk is?
Als erkend architect horen wij graag van u. Laten we kennismaken om uit te leggen waar kansen en mogelijkheden liggen. Bel 020 2101373