Villa H, 's-Hertogenbosch

Deze moderne villa vertaalt het snelle leven van een jonge familie naar een elegant en strak kubistisch woonhuis, de plek om in luxe op te laden en van elkaar te genieten van omgeving en uitzicht.

Dit woonhuis voor een jonge familie is helemaal gemaakt van baksteen in langformaat, om een moderne invulling te geven aan de mix van stijlen in deze villawijk nabij ‘s-Hertogenbosch. De woning representeert de transitie tussen maximale openheid aan tuinzijde en straatzijde en een gevoel van geborgenheid en privacy aan de lange zijden. Doordat de tuinzijde grote puien heeft met veel daglichttoetreding en uitzicht, word je hier wakker met het gevoel van vrijheid, uitzicht, ruimtelijkheid en rust.

 

Luxe villa - zon georiënteerd

Horizontaal metselwerk en bijzondere ramen

De woning is georiënteerd op de zon, op een langwerpig kavel aangrenzend aan het groen. De woning is zo ontworpen dan iedere ruimte optimaal is georiënteerd op de stand van de zon en het uitzicht zonder verlies van privacy.

Oog voor detail

De drijvende kracht achter het ontwerp van dit moderne huis met grote ramen en veel doorzicht: het buitengevoel naar binnen brengen. ’s Ochtends loop je in alle privacy vanuit de luxe woonkeuken het terras op, de zon in. Niemand die je ziet. ’s Avonds kun je royaal genieten van de zonsondergang op het grote balkon. Wederom zonder in te leveren op privacy. Een uniek ontwerp dicht bij de stand, dat geeft deze villa die x-factor waarmee hij zich onderscheidt van andere mooie woningen in de omgeving van Den Bosch.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat er bij u mogelijk is.

Telefoon  020 2101373