U zoekt een ervaren architect voor uw luxe villa? StudioHercules is gespecialiseerd in het ontwerp van luxe villa's.

Architect voor uw luxe villa

Wat komt er kijken bij het inschakelen van een architect voor mijn villa?

Deze pagina informeert u over de diverse zaken waar u aan moet denken wanneer u een architect wilt inschakelen voor het ontwerpen van een luxe villa. We informeren u over het ontwerp, de bouwkosten en het proces van werken met een professionele en ervaren architect.

U wilt zelf een luxe villa (laten) ontwerpen en bouwen en u bent opzoek naar een gespecialiseerde architect? Het vinden van een passende architect kan moeilijk zijn. U heeft al goed nagedacht over uw droomwoning. En er zijn veel architecten. Hoe vindt u het architectenbureau dat het beste bij uw wensen en ideeën past? Architectenbureau Studio Hercules is gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe villa’s en moderne woonhuizen. Wij ontwerpen uw luxe villa geheel op maat. Zo kunt u altijd genieten van een exclusief ontwerp. Vanuit Amsterdam realiseren we luxe villa’s door heel het land. Zo kunnen we u ook helpen wanneer u op zoek bent naar een architect voor een vakantiewoning. Wij werken volgens een verfijnde methodiek van overzichtelijke stappen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek. Laat u verrassen door de mogelijkheden die een jong en flexibel team van capabele ontwerpers u biedt.

Zwevend terras in luxe tuin

Wat maakt een ontwerp hoogwaardig?

U zoekt een luxe uitstraling. De woning moet eigentijds zijn, elegant, hoogwaardig. Niet goedkoop, niet duur, maar wel goed. Tegen een eerlijke bouwprijs. In de architectuur zijn verschillende bouwstijlen te vinden. Vanuit uw wens, beheersen wij alle tekenvaardigheid en creativiteit om een klassieke of juist moderne villa te ontwerpen. Wij streven altijd naar een elegant ontwerp. Voor ontwerpvoorbeelden kunt u het beste kijken bij deze moderne villa’s.

Strakke woning met lange baksteen

Wat kost een luxe villa?

Wat kost zelfbouw? Sloop of renovatie? Bouwen is in de meeste gevallen maatwerk, en daarom uiteenlopend in complexiteit en bouwkosten. Grondkosten, bouwkosten, advieskosten en leges zijn afhankelijk van de beoogde locatie en de ontwikkeling in de markt. Op basis van ramingen gebaseerd op actuele bouwprojecten kunnen wij voor u inschatten wat er met uw budget haalbaar is. Het is belangrijk een realistisch beeld te hebben wat de mogelijkheden zijn van uw bouwbudget. Wij denken als zelfbouwarchitect graag met u mee om een haalbaar plan te realiseren. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

Bent u benieuwd of wij kunnen ontwerpen wat u zoekt?

Laat u verrassen door architectenbureau StudioHercules. Wij nodigen u graag uit in onze ontwerpstudio om vrijblijvend kennis te maken. Tijdens dit oriënterende kennismakingsgesprek vertellen wij u alles over de te verwachten bouwkosten, het ontwerptraject, hoe wij de vergunning voor u regelen en hoe we welstand meekrijgen. Ons doel is u gelukkig maken.